Als er nieuws is, dan melden we dat hier.


Is uw inbouw apparatuur aan vervanging toe? Kom dan eens langs bij ons voor goed en deskundig advies. Wij bouwen de apparaten netjes in en verwijderen de oude en nemen deze netjes mee retour. Er is meestal wel een passende oplossing te vinden voor uw keuken situatie. 
 

Nieuw in ons assortiment:   IROBOT robotstofzuiger.
 

Vanaf nu is het mogelijk om bij ons ook de IROBOT stofzuigers te kopen. Ze hebben een mooi assortiment robotstofzuigers in diverse prijsklasses. Dus kom gerust eens langs voor informatie of om er gelijk 1 mee te nemen naar huis.
 
 
Nieuw HISENSE, NU OOK TV's

Nieuw in ons assortiment: HiSense koelkasten!
Diversen modellen zijn er leverbaar, mooie koelkasten voor een knappe prijs. Kom snel eens langs in de winkel om deze te bewonderen. Ze hebben ook Amerikaanse koelkasten en French door koelkasten.
De allerdunste televisie ooit ligt vanaf mei in de Nederlandse winkels voor 7.999 euro. Het LG-apparaat wordt met magneten aan de muur bevestigd.

De W7, die op gadgetbeurs CES in januari werd onthuld, is slechts 2,57 millimeter dik. Het apparaat wordt geleverd met een los basisstation, waar ook speakers in zitten. Een platte kabel verbindt de twee aan elkaar.

Het scherm heeft een doorsnee van 65 inch en gebruikt de OLED-technologie die LG in zijn duurdere televisies verwerkt. De W in de naam van de televisie staat voor Wallpaper (behang), omdat het apparaat nauwelijks uit de muur steekt.

LG brengt ook goedkopere OLED-modellen naar Nederland, in formaten van 55 tot en met 77 inch. Deze modellen hebben prijzen vanaf 2.999 euro en verschijnen vanaf april.
(Nu.nl)
http://www.nu.nl/93942/video/lgs-dunste-tv-ter-wereld-plakt-met-magneten-aan-de-muur.html


LG OLED tv's nu met vaste lagere prijs.
 
Nu ook leverbaar via ons: TEAC. neem snel eens een kijkje op hun site: http://www.teac-audio.eu/en/
 

Nu bij ons ook leverbaar:   DENON (HEOS) en MARANTZ
 

Wij hebben besloten om vanaf 8 Januari 2015 de koopavond op donderdag te laten vallen en zijn van plan om dit te gaan invullen met een aantal reguliere koopzondagen. Dit houd dus in dat we vanaf nu donderdag avond niet meer open zijn.
Voor info of we op koopzondag wel open zijn kunt u altijd informeren bij ons.